Eindhoven - Kevelaer

 Al ruim 200 jaar vanuit Eindhoven en omgeving naar Kevelaer

BEDEVAARTEN

In Kevelaer komen heel veel pelgrims. Elke dag komen ze in groepen en alleen, sommigen zelfs op de fiets en verblijven daar dan een aantal dagen! Ieder komt er om zijn/haar eigen redenen, met intenties, voor kracht en sterkte enz. Er wordt gebeden, gezongen, kaarsen ontstoken en men kan er zomaar stil zijn.

Vanuit Eindhoven en (wijde) omgeving gaan we altijd in augustus, zoals u  op de homepage al kon lezen. Om u een indruk te geven van zo'n dag, ziet u hieronder foto's ervan. Zo'n dag op bedevaart begint 's morgens vroeg en eindigt met het vertrek om 18.00 uur uit Kevelaer weer naar huis.

Maar eerst even nog dit:   

Iedereen mag zich aansluiten, maar ben je volledig rolstoel gebonden, dan bieden we een tussenoplossing aan!

Iedereen die de behoefte voelt om mee te gaan naar Kevelaer kan zich aanmelden!
Omdat de kosten zo laag mogelijk gehouden worden, gaan we niet met rolstoelbussen en dat is dan tevens de reden waarom men wel met een duw- of hand bewogen rolstoel mee kan, mits men nog in een bus kan stappen!

Omdat we het vervelend vinden dat volledig rolstoel gebonden pelgrims niet met onze bussen mee kunnen, bestaat de mogelijkheid om met eigen aangepast vervoer naar Kevelaer te gaan en je dan ter plaatse aan te sluiten bij onze broederschap!

Als u zich van tevoren even aanmeld via deze website, kunnen wij een dagprogramma en een bedevaartboekje met de orde van dienst en liederen voor u mee nemen, zodat u daar ook alles kunt volgen. Hieraan zijn  geen kosten verbonden. Graag ontvangen wij het aan het eind van de dag het bedevaartboekje weer terug. Natuurlijk zijn de kosten van vervoer voor uzelf!

Vertrek Eindhoven
Vertrek Eindhoven
Kathedraal Kevelaer
Kathedraal Kevelaer
Aankomst Kevelaer
Aankomst Kevelaer
Genadekapel
Genadekapel
Begroeting bij de Genadekapel
Begroeting bij de Genadekapel
Eucharistie
Eucharistie
Lof
Lof
Kruisweg in Pax Christi
Kruisweg in Pax Christi
Onderweg Grote Kruisweg
Onderweg Grote Kruisweg
Slotviering
Slotviering
En weer naar huis
En weer naar huis